Smo podjetje,ustanovljeno leta 1991. Že takrat smo v manjših količinah izdelovali PVC OKNA IN VRATA. Leta 2003 smo se preimenovali v podjetje PVC OKNA IN VRATA HOHLER, Marta HOHLER, s.p. Iz izkušenj v preteklih letih smo se veliko naučili in izboljšali kvaliteto ter na tržišču ostali vse do današnjih dni. Naš moto je dobra kvaliteta za dokaj ugodno ceno. Sledimo vrhunski kvaliteti naših izdelkov in vsakodnevno uvajamo nove prijeme za najboljšo kvaliteto ter dosledno izpolnjujemo dogovor med kupcem in dobaviteljem, dobavne in garancijske roke. V letu 2008 smo zamenjali celotni strojni park (računalniško obdelavo in izdelavo), da bi dosegali najboljšo kvaliteto in v najkrajšem roku izdelali kvalitetna okna in vrata ter senčila. V razvoju imamo izdelavo senčil, tako da lahko kupec pri enem proizvajalcu dobi vse artikle.
Leta 2023 smo obliko poslovanja podjetja preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo (OKNA HOHLER d.o.o.) ter vodstvo podjetja je prevzel podmladek družine.
Pri pregledu naše spletne strani upamo, da boste dobili vse odgovore na vaša vprašanja, nam zaupali svoje želje ter se odločili za prava okna in vrata. Mi pa se bomo potrudili, da bomo vsi zadovoljni. ZADOVOLJEN KUPEC POVE VEČ KOT DOBRA REKLAMAV upanju dobrega sodelovanja vas vabimo, da se nam oglasite in nam zaupate svoje želje.

Svoj razvoj danes usmerjamo v energetsko učinkovito in okolju prijazno stavbno pohištvo.

OKNA HOHLER d.o.o. 

O_nas